Zakelijke verzekeringen

2020 06 29 258

Risico’s inperken voor jouw onderneming

Als ondernemer loop je risico’s. Sommige van deze risico’s kun je zelf dragen maar sommigen zijn niet op voorhand in te schatten. Daarom is het goed om met een specialist in gesprek te gaan om te bepalen of deze risico’s afgedekt moeten worden.

Risico's afdekken

Wij begrijpen dat het niet altijd makkelijk is om over de financiering en de risico’s van jouw onderneming te praten. Daarom heb je bij Wij zijn er één vast aanspreekpunt en helpen we om het onbespreekbare bespreekbaar te maken.

Contact

Bedrijfsactiviteiten

Als ondernemer is het belangrijk om je bedrijfsactiviteiten goed te beschermen tegen verschillende risico's. Een passende verzekering kan daarbij helpen. Ontdek hier welke verzekeringen relevant zijn voor jouw bedrijfsactiviteiten en hoe ze je kunnen beschermen tegen financiële tegenvallers.

Mobiliteit en transport

Als ondernemer is het belangrijk om je bedrijfsauto of wagenpark goed te beschermen tegen verschillende risico's. Een passende verzekering kan daarbij helpen. Lees hoe je jouw bedrijfsvoering goed kan beschermen met de juiste zakelijke verzekeringen. 

Inkomen

Inkomen vormt de basis van jouw financiële stabiliteit en welzijn. Het beschermen van dit inkomen tegen onvoorziene gebeurtenissen en tegenslagen is daarom belangrijk. Er zijn diverse type verzekeringen die jouw inkomen en financiële toekomst kunnen beschermen en waarborgen.

Gebouw

Run je een klein bedrijf of bezit je bijvoorbeeld een groot commercieel pand? Dan is een zakelijke gebouwverzekering van vitaal belang om het gebouw, eventuele waardevolle bezittingen en bedrijfsmiddelen te beschermen. Ontek hoe je jouw bedrijfsacitiviteiten kunt verzekeren tegen onverwachte gebeurtenissen en financiële verliezen. 

Personeel

Heb je personeel in dienst? Of je nu een klein bedrijf bent of een grote onderneming, personeelsverzekeringen zorgen ervoor dat jij de continuïteit van je bedrijf kunt waarborgen en voldoet aan wettelijke vereisten. Zorg ervoor dat je jezelf als werkgever én je werknemers beschermt tegen verschillende risico's die voortkomen uit het werk en de arbeidsomstandigheden.

Wij zijn bij jou in de buurt

Contact

Als financieel adviseurs willen wij je helpen het financiële leven te leiden dat jij wilt. Zoek een vestiging bij jou in de buurt.