Over Licent

Niké Creatief Steentjes 170

Licent is een groep van financieel dienstverleners. Met meer dan 30 vestigingen is Licent actief in een groot deel van Nederland en wordt het gezien als dé partner voor financiële dienstverleners die de kracht van samenwerking zoeken en hun eigen sterke lokale willen behouden én uitbouwen. Door deze samenwerking staan wij samen sterk en ben jij altijd verzekerd van het juiste advies!

Met een gezamenlijk gedragen visie waarin het klant- en medewerkersbelang voorop staat, verenigen onafhankelijke financiële dienstverleners zich met de nadrukkelijke wens vast te houden aan vertrouwde normen en waarden. Aan persoonlijke aandacht voor klanten en aan kwalitatief hoogwaardige diensten die dicht bij de klanten zijn georganiseerd, in lokale vestigingen met adviseurs die klanten kennen. 

Op 16 maart 2023 resulteerde dit in een unieke fusie tussen 16 financiële dienstverleners en het volmachtbedrijf Licent Assuradeuren, wat leidde tot de oprichting van één krachtig Licent. Licent heeft de ambitie om de meest mensgerichte financiële dienstverlener van Nederland te zijn. 

Wij zijn er

Licent bereikt haar doelen door er te zijn. We staan klaar voor klanten wanneer ze ons nodig hebben en zijn er voor elkaar, dichtbij en altijd mensgericht. Licent heeft advieskantoren, een volmachtbedrijf en biedt specialistische diensten zoals pensioenadvies voor bedrijven en werknemers. 

De advieskantoren zijn lokaal bekend onder hun eigen naam en onderling verbonden door een gezamenlijke visuele identiteit. Ze zijn te herkennen aan het schild, dat symbool staat voor samenwerking en bescherming, met daarnaast het symbool voor locatie en spreekwolk. Door lokaal, actief en betrokken te zijn zorgen de advieskantoren voor bescherming vanuit locaties in de buurt met het gemak van persoonlijke, kundige aanspreekpunten voor particulieren, ondernemers, agrariërs en bedrijven.

Door samen te gaan, staan onze kantoren sterker en komen we verder. Klanten en medewerkers zullen dit merken door een uitbreiding van onze dienstverlening. Dat is de kracht van onze verbinding. Daar geloven wij in en daar gaan wij voor. Met gepaste trots dat we dit met elkaar tot stand hebben gebracht.