Zakelijke financiering

Zakelijke financiering

Vooruit kijken voor financiële zekerheid

Als ondernemer moet je aan veel zaken denken. Je wil zoveel mogelijk vooruit kijken, zodat je financieel zekerheid hebt voor jezelf, je werknemers en het voortbestaan van jouw onderneming.

Jouw onderneming

Wij begrijpen dat het niet altijd makkelijk is om over de financiering en de risico’s van je ondernemen te praten. Daarom heb je bij Wij zijn er één vast aanspreekpunt en helpen we om het onbespreekbare bespreekbaar te maken.

Contact

Bedrijfspand

Een bedrijfshal, een grote ruimte voor opslag en het werkterrein van je bedrijf. Het kan nodig zijn om je groeiplannen te realiseren. Voor het kopen van een bedrijfspand is vaak een financiering nodig. Wij vergelijken verschillende partijen en kijken welke mogelijkheid het best bij jouw onderneming past.

Investeringen

Als ondernemer wil je graag investeren en doorgaan met ondernemen. Hiervoor is liquiditeit benodigd. Ook hiervoor zijn verschillende financieringsmogelijkheden mogelijk.


 

Lease

Investeringen gaan vaak ten laste van het werkkapitaal. Afhankelijk van de situatie van jouw onderneming kan dit wel of niet verstandig zijn. Tegenwoordig kun je ook machines of andere bedrijfsmiddelen leasen. Het voordeel hiervan is dat je werkkapitaal gelijk blijft.

Ondernemersplan

Als ondernemer loop je over van ideeën die je wilt gaan uitvoeren en daar ben je dan ook veel mee bezig. Deze ideeën moeten worden uitgewerkt in een ondernemingsplan en daarbij komen ook de financiën aan bod. Wij helpen jou graag om jouw ondernemingsplan vorm te geven.

Wij zijn bij jou in de buurt

Contact

Als financieel adviseurs willen wij je helpen het financiële leven te leiden dat jij wilt. Zoek een vestiging bij jou in de buurt.