Startende ondernemers

Ondernemen

Kijk vooruit zodat jouw onderneming klaar is voor de toekomst

Als ondernemer moet je aan veel zaken denken. Je wil zoveel mogelijk vooruit kijken, zodat je financiële zekerheid hebt voor jezelf, je werknemers en het voortbestaan van je onderneming. Vanuit onze ervaring voorzien we je graag van de juiste hints, tips en oplossingen voor jouw onderneming.

Zekerheid die bij jou past

Je kunt verschillende redenen hebben om te starten als ondernemer. Wat de reden ook is, het is belangrijk om je goed voor te bereiden. Denk hierbij aan een ondernemingsplan. Een idee is het uitgangspunt, maar het idee moet in een plan worden gegoten, waarbij alle facetten van de bedrijfsvoering uiteen worden gezet. Daarnaast moet je nadenken over de vorm van de onderneming, maar ook aan een eventuele financiering. De mogelijkheden om vanuit huis te kunnen werken of de noodzaak van een bedrijfspand zijn vraagstukken waar je mee van doen krijgt. Evenals de keuze om voor jezelf te starten of personeel aan te nemen. Onze persoonlijk adviseur leert jou graag beter kennen om hierover te sparren.

Contact

Financiering

Starten met je eigen onderneming, investeren in een nieuw pand of leasen van materialen. Of je nu net bent begonnen of al een tijd onderneemt, het kan altijd voorkomen dat er behoefte is aan financiële ruimte. Onze persoonlijke adviseurs denken graag mee voor een passende financieringsoplossing.

Risico's afdekken

Als ondernemer loop je risico’s. Sommige van deze risico’s kun je zelf dragen maar sommigen zijn niet op voorhand in te schatten. Daarom is het goed om met een specialist in gesprek te gaan om te bepalen of deze risico’s afgedekt moeten worden.

Risico's beheren

Uitdagingen en kansen brengen nieuwe en wellicht onbekende risico’s met zich mee. Het is belangrijk om vooruit te kijken zodat jouw ondermening klaar is voor de toekomst.

Wij zijn bij jou in de buurt

Contact

Als financieel adviseurs willen wij je helpen het financiële leven te leiden dat jij wilt. Zoek een vestiging bij jou in de buurt.