Agrarisch advies

Argrarisch

Als agrarisch ondernemer komt er veel op je af. Veranderende wet- en regelgeving is aan de orde van de dag terwijl je zelf zoveel mogelijk bezig wilt zijn met je bedrijf. We gaan daarom graag persoonlijk in gesprek om jouw situatie in kaart te brengen en samen vooruit te kijken. Om zo tot een passend financieel advies te komen dat jou bruikbare handvatten en oplossingen geeft voor jouw agrarische bedrijf. Doordat je één vast aanspreekpunt hebt, weten wij wie je bent, in welke fase je onderneming zit en wat je belangrijk vindt.

Keuzes

Keuzes maken voor de toekomst in de agrarische sector is ingewikkeld. Adviseurs bekijken dit vaak vanuit hun eigen professie. Onze persoonlijk adviseur is zelf jarenlang boer geweest en weet wat jou bezighoudt. Samen op zoek naar de beste oplossing in brede financiële zin, dat is onze kracht.

Contact

Wet- en regelgeving voor jouw bedrijf

We adviseren je in de juiste stappen zodat jij als ondernemer blijft voldoen aan de altijd veranderende wet- en regelgeving.

Onze adviseurs helpen graag met vraagstukken rondom ruimtelijke ordening zodat jij weet wat de mogelijkheden zijn. Zo kan de Rood voor Rood regeling interessant zijn wanneer je een nieuwe woning in het landelijk gebied wilt bouwen. Denk je aan het realiseren van extra bebouwing en heb je een veelvoud aan overbodige schuren? Dan kan de Schuur voor Schuur-regeling een optie zijn.

Ik wil graag grond bij kopen

En dan komt het ineens te koop, dat mooie stuk grond wat grenst aan het huisperceel. Hoe ga je dit financieren? Vaak wordt er alleen gekeken naar de mogelijkheden van de huisbankier, maar er zijn natuurlijk meer mogelijkheden. Onze adviseurs praten jou gr

Al jouw risico’s goed verzekerd

In de loop van de tijd ontstaan er soms valkuilen rondom wat je wel of niet hebt verzekerd. Heb je risico’s niet goed afgedekt? Dan kunnen de kosten van bijvoorbeeld brandschade, bedrijfsschade en arbeidsongeschiktheid hoog oplopen. Het is belangrijk dat je als ondernemer weet welke risico’s je zelf kunt dragen en welke je wilt afdekken.

Door te kijken naar jouw persoonlijke situatie kunnen we samen een helder totaaloverzicht maken en de bedrijfscontinuïteit goed regelen.

Veelgestelde vragen

Samen op zoek naar de beste oplossing in brede financiële zin, dat is onze kracht.

Onze zoon neemt de boerderij over, hoe ziet ons financiële plaatje er daarna uit?

Het is natuurlijk geweldig dat het bedrijf waar je jarenlang ziel en zaligheid in hebt gestopt, voort wordt gezet door één van je kinderen. Deze stap brengt natuurlijk behoorlijk wat financiële keuzes met zich mee. Onze financieel planners helpen jou graag een degelijk en helder financieel plan op te stellen.

Financiële planning
Wat als mijn stal met vee afbrand?

Je moet er als agrariër niet aan denken dat jouw vee omkomt doordat de stal afbrand. Toch gebeurt het zo af en toe en het zal jouw stal maar zijn. Onze specialisten kijken samen met jou hoe risico's kunnen worden beperkt en welke verzekeringen er uiteindelijk nodig zijn.

Zakelijke verzekeringen

Wij zijn bij jou in de buurt

Contact

Als financieel adviseurs willen wij je helpen het financiële leven te leiden dat jij wilt. Zoek een vestiging bij jou in de buurt.