Met pensioen

2020 06 20 17

Een adviseur die jouw situatie kent

Met pensioen gaan betekent dat je stopt met werken en dat je mag gaan genieten van je oude dag. Dit brengt met zich mee dat je persoonlijke en financiële situatie verandert. Financiële zekerheid geeft de vrijheid om te kunnen leven en genieten zoals jij dat wilt.

Een adviseur die jouw situatie kent

Met pensioen gaan betekent dat er veel verandert in jou persoonlijke situatie. Je stopt met werken en krijgt meer vrije tijd. Ook financieel verandert er een hoop en misschien heb je nog een hoop plannen die je wilt gaan uitvoeren. Plannen kosten nu eenmaal geld. Probeer ook vooruit te denken. Het is belangrijk om inzicht te hebben in jouw financiën. Dankzij onze ervaring in financiële planning kunnen we jou voorzien van de juiste hints, tips en oplossingen. Neem contact op met jouw persoonlijke adviseur.

Contact

Extra pensioen opbouwen

Om extra pensioen op te bouwen kun je sparen op een geblokkeerde spaarrekening. Het gespaarde bedrag kun je bij pensioen gebruiken als aanvulling op uw pensioen. Misschien past beleggen wel beter bij jouw situatie. Onze persoonlijk adviseur kijkt graag naar de mogelijkheden die bij jou passen om extra pensioen op te bouwen.

Aflossen op mijn hypotheek

Het grote voordeel van aflossen is dat je je eigen vermogen opbouwt. Hoe langer je in je huis woont, hoe meer je aflost. Het geld dat je betaalt aan aflossing, samen met de overwaarde, is je vermogen. Wanneer je extra aflost levert dit niet direct extra inkomsten op. Wel gaan je maandlasten omlaag, waardoor er meer te besteden is. Onze persoonlijk adviseur kijkt graag naar de mogelijkheden die die bij jou passen om de maandlasten betaalbaar te houden.

Wij zijn bij jou in de buurt

Contact

Als financieel adviseurs willen wij je helpen het financiële leven te leiden dat jij wilt. Zoek een vestiging bij jou in de buurt.