Huis huren of kopen

hero-01.jpg

Wonen begint bij de keuze voor huren of kopen.

Wonen begint bij de keuze voor huren of kopen, jij bepaalt hoe flexibel je wilt zijn en of je je woning naar eigen wens wilt kunnen aanpassen. Onze erkende hypotheekadviseurs denken graag mee met jouw situatie.

Zekerheid die bij jou past.

Om de keuze voor kopen of huren goed te kunnen maken, zul je een aantal zaken zorgvuldig moeten afwegen. Welk deel van je inkomen kun en wil je besteden aan wonen? Hoeveel onderhoud is er nodig voor de woning die je op het oog hebt? Kom je in aanmerking voor een sociale huurwoning of huurtoeslag? De antwoorden op dit soort vragen zijn bepalend voor de keuze. 

Wij begrijpen als geen ander dat de kosten van wonen moeten passen bij de fase waarin jij je bevindt. Onze financieel adviseurs denken graag mee met jouw situatie. 

Contact

Ik wil een woning kopen

Welke woning je kunt kopen is afhankelijk van jouw situatie en de woningmarkt. Wil je alleen een woning kopen of ga je een woning kopen met je partner. De hoogte van jouw maximale hypotheek is afhankelijk van veel verschillende zaken. Onze financieel adviseurs denken graag mee met jouw situatie.

Ik ga een huis huren

Het huren van een woning brengt veranderingen met zich mee in jouw financiële situatie. Jij bepaalt hoe flexibel je wilt zijn en of je je woning naar eigen wens wilt kunnen aanpassen. Daarnaast kun je recht hebben op huursubsidie of een sociale huurwoning. Onze financieel adviseurs denken graag mee met jouw situatie.

Risico’s afdekken

Met je gezin, huis, vakantie en vervoersmiddel wil je zo min mogelijk risico lopen. Door goed te kijken naar jouw situatie of je nu een huis huurt of een woning hebt gekocht, kunnen we samen een helder overzicht maken en kiezen hoeveel risico je zelf kunt en wilt lopen.

Wij zijn bij jou in de buurt

Contact

Als financieel adviseurs willen wij je helpen het financiële leven te leiden dat jij wilt. Zoek een vestiging bij jou in de buurt.