Jouw gezin

2020 06 08 43

Verminder de risico’s van jouw gezin

Er komt financieel veel kijken bij jou en je gezin. Binnen een gezin verandert er door de jaren veel en dat brengt risico’s met zich mee. Financiële zekerheid geeft de vrijheid om te kunnen leven en genieten met je gezin zoals jullie willen.

Zekerheid die bij jullie past

Er komt financieel veel kijken bij jou en je gezin. Door gezinsuitbreiding verandert er sociaal, emotioneel maar ook financieel een hoop. Kinderen kosten nu eenmaal geld. Probeer ook vooruit te denken. Bijvoorbeeld een plan om de kinderen te kunnen laten studeren. Houd rekening met de gevolgen van het leenstelsel voor jullie kinderen en voor jullie als ouders.

Dankzij onze ervaring in de financiering en risico’s die komen kijken bij een gezin, kunnen we jullie voorzien van de juiste hints, tips en oplossingen. Neem contact op met jullie persoonlijke adviseur.

Contact

Sparen voor jullie kinderen

Met Zilvervloot van RegioBank wordt sparen voor je kind beloond. Terwijl je kind opgroeit, zet je een mooi bedrag opzij. Naast Zilvervloot Sparen kun je jouw kind met RegioBank JongWijs helpen om te leren wat goed sparen en verstandig uitgeven is. JongWijs is een speciaal pakket dat meegroeit met je kind. Naast deze mogelijkheden zijn er natuurlijk ook nog vele andere opties. Onze persoonlijk adviseur kijkt graag naar de mogelijkheden die je hebt om te sparen voor je kinderen.

Risico's afdekken

Ziekte, een ongeluk, conflict of overlijden zijn situaties die voor vervelende financiële gevolgen kunnen zorgen. Het is goed om te weten welke risico’s er zijn en welke je graag zou willen verzekeren.

Geld schenken aan mijn kind

Om je kind financieel te ondersteunen bij bijvoorbeeld een studie of het kopen van een eigen woning zijn er verschillende mogelijkheden. Het is natuurlijk belangrijk geld hiervoor vrij te maken en te bekijken wat dit betekent voor jullie vermogenspositie. Onze persoonlijke adviseur gaat graag met jullie in gesprek om te zien wat het beste voor jullie situatie werkt om de gewenste doelen te behalen.

Wij zijn bij jou in de buurt

Contact

Als financieel adviseurs willen wij je helpen het financiële leven te leiden dat jij wilt. Zoek een vestiging bij jou in de buurt.