Werknemerspensioen

2020 06 29 92

Waarom een werknemerspensioen?

Een werknemerspensioen is een belangrijke arbeidsvoorwaarde die je als werkgever aan je personeel aanbiedt. Daarnaast is het werknemerspensioen in veel gevallen ook een wettelijke verplichting. Met een werknemerspensioen geef je jouw werknemers de financiële zekerheid van een regelmatige uitkering na hun pensionering. De dekking van een werknemerspensioen kan variëren, maar omvat vaak een ouderdomspensioen en nabestaandenpensioen. In geval van overlijden kunnen nabestaanden recht hebben op een deel van het opgebouwde pensioenkapitaal.

Het is belangrijk dat je als werkgever de pensioenregeling zorgvuldig kiest en ervoor zorgt dat deze voldoet aan de wettelijke vereisten en de behoeften van jouw personeel.

Wij zijn bij jou in de buurt

Contact

Als financieel adviseurs willen wij je helpen het financiële leven te leiden dat jij wilt. Zoek een vestiging bij jou in de buurt.

Werknemerspensioen regelen

Voor het afsluiten van een werknemerspensioen gaat een van onze persoonlijk adviseurs met je in gesprek. Samen bekijken we jouw persoonlijke situatie om tot een passende pensioenregeling te komen. Wij verdiepen ons in jouw onderneming, zodat we de financiële zekerheid kunnen bieden die past bij de fase waarin jij je bevindt.

2020 08 13 51