Verzuimverzekering

2020 06 08 33

Waarom een verzuimverzekering?

Wanneer je personeel in dienst neemt, is het verstandig om een verzuimverzekering af te sluiten. Als werkgever ben je namelijk verplicht het loon door te betalen bij ziekte. Is een van je medewerkers door ziekte of een andere medische aandoening niet langer in staat om te werken? Dan beschermt een verzuimverzekering jou als werkgever tegen de financiële gevolgen van langdurige ziekte of arbeidsongeschiktheid. Verzuimverzekeringen bieden verschillende dekkingsniveaus zoals loondoorbetaling en aanvullende diensten voor re-integratieondersteuning. Het is belangrijk om goed te overwegen welke dekking het beste bij jouw bedrijf past.

Wij zijn bij jou in de buurt

Contact

Als financieel adviseurs willen wij je helpen het financiële leven te leiden dat jij wilt. Zoek een vestiging bij jou in de buurt.

Verzuimverzekering afsluiten

Voor het afsluiten van een verzuimverzekering gaat een van onze persoonlijk adviseurs met je in gesprek. Samen bekijken we jouw persoonlijke situatie om tot een passende verzekering te komen. Wij verdiepen ons in jouw onderneming, zodat we de financiële zekerheid kunnen bieden die past bij de fase waarin jij je bevindt.

2020 08 13 51