Hiaatverzekering WGA / WIA

2019 11 19 SBL 22

Waarom een hiaatverzekering wga / wia?

Een Hiaatverzekering voor WGA/WIA is een waardevolle aanvulling op de reguliere arbeidsongeschiktheidsverzekering. Krijgt een van je medewerkers bijvoorbeeld te maken met langdurige arbeidsongeschiktheid? Dan geeft de Hiaatverzekering extra financiële zekerheid bovenop de uitkeringen vanuit de WIA (Wet Werk en Inkomen naar Arbeidsvermogen). Door het afsluiten van een Hiaatverzekering anticipeer je op mogelijke inkomens verliezen en kun je ervoor zorgen dat je jouw financiële verplichtingen na kunt komen. Zelfs in het geval van langdurige arbeidsongeschiktheid.

Wij zijn bij jou in de buurt

Contact

Als financieel adviseurs willen wij je helpen het financiële leven te leiden dat jij wilt. Zoek een vestiging bij jou in de buurt.

Waarom een Hiaatverzekering afsluiten?

Voor het afsluiten van een hiaatverzekering wga / wia gaat een van onze persoonlijk adviseurs met je in gesprek. Samen bekijken we jouw persoonlijke situatie om tot een passende verzekering te komen. Wij verdiepen ons in jouw onderneming, zodat we de financiële zekerheid kunnen bieden die past bij de fase waarin jij je bevindt.

2020 08 13 51