Excedentenverzekering

2020 06 29 258

Een aanvulling op de ziektekostenverzekering

Een excedentenverzekering is een aanvullende verzekering die wordt afgesloten bovenop de standaard arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) of andere collectieve verzekeringen. Deze verzekering dekt doorgaans extra kosten die een werknemer kan maken als gevolg van langdurige ziekte of arbeidsongeschiktheid, zoals medische kosten, revalidatie, of aanvullend inkomen bovenop de reguliere uitkering. Het biedt dus extra financiële bescherming voor werknemers en kan worden aangeboden als een secundaire dekking om meer uitgebreide zorg en financiële ondersteuning te bieden bij ernstige ziekte of letsel.

Wij zijn bij jou in de buurt

Contact

Als financieel adviseurs willen wij je helpen het financiële leven te leiden dat jij wilt. Zoek een vestiging bij jou in de buurt.

Excedentenverzekering afsluiten

Voor het afsluiten van een excedentenverzekering gaat een van onze persoonlijk adviseurs met je in gesprek. Samen bekijken we jouw persoonlijke situatie om tot een passende verzekering te komen. Wij verdiepen ons in jouw onderneming, zodat we de financiële zekerheid kunnen bieden die past bij de fase waarin jij je bevindt.

2020 08 13 51