Werkmaterieelverzekering

2020 06 29 29

Werkmaterieelverzekering

Maak jij tijdens je bedrijfsactiviteiten gebruik van kostbaar werkmaterieel, zoals graafmachines, heftrucks of ander bouw- en werkmaterieel? Dan kan het slim zijn om hier een verzekering voor af te sluiten. Met een werkmaterieelverzekering bescherm je jezelf tegen de financiële gevolgen van schade aan het materieel zelf en schade veroorzaakt door of aan anderen tijdens jouw werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan schade door ongevallen, diefstal, brand en andere risico's die kunnen voorkomen bij het gebruik van werkmaterieel. Bespreek met onze adviseurs welke dekking het beste past bij jouw specifieke werkmaterieel en bedrijfsactiviteiten.

Wij zijn bij jou in de buurt

Contact

Als financieel adviseurs willen wij je helpen het financiële leven te leiden dat jij wilt. Zoek een vestiging bij jou in de buurt.

Werkmaterieelverzekering afsluiten

Voor het afsluiten van een werkmaterieelverzekering gaat een van onze persoonlijk adviseurs met je in gesprek. Samen bekijken we jouw situatie om tot een passende verzekering te komen. Wij verdiepen ons in jouw onderneming, zodat we de financiële zekerheid kunnen bieden die past bij de fase waarin jij je bevindt. Bel ons voor een afspraak of kom bij ons langs.

2020 08 13 51