Vrachtautoverzekering

2020 06 16 16

Veilig op weg met een vrachtautoverzekering

Voor transportbedrijven, distributieondernemingen en eigenaren van vrachtwagens is het verstandig om een vrachtautoverzekering af te sluiten. Deze verzekering omvat vaak dekking voor aansprakelijkheid, schade aan de eigen vrachtauto, diefstal en aanvullende opties zoals transportaansprakelijkheid. Vooral wanneer je regelmatig goederen vervoert of vrachtwagens inzet voor zakelijke doeleinden helpt een vrachtautoverzekering je om onvoorziene risico’s te beheersen.

Wij begrijpen dat je een verzekering wilt die aansluit op jouw onderneming en bedrijfsactiviteiten. Een van onze adviseurs denkt graag met je mee om de verzekering af te stemmen op jouw specifieke behoeften, variërend van basisdekking tot een uitgebreide verzekering die ook eventuele schade aan de lading dekt.

Wij zijn bij jou in de buurt

Contact

Als financieel adviseurs willen wij je helpen het financiële leven te leiden dat jij wilt. Zoek een vestiging bij jou in de buurt.

Vrachtautoverzekering afsluiten

Voor het afsluiten van een vrachtautoverzekering gaat een van onze persoonlijk adviseurs met je in gesprek. Samen bekijken we jouw situatie om tot een passende verzekering te komen. Wij verdiepen ons in jouw onderneming, zodat we de financiële zekerheid kunnen bieden die past bij de fase waarin jij je bevindt. Bel ons voor een afspraak of kom bij ons langs.

2020 08 13 51