Tractorverzekering

2020 06 29 162

Een passende verzekering voor jouw landbouwvoertuig

Een tractor is een kostbaar landbouwvoertuig. Ben je een agrariër, landbouwbedrijf of een particulier met een tractor? Met een tractor verzekering bescherm jij je tegen de risico’s die kunnen optreden tijdens het gebruik van dit landbouwvoertuig. De dekking van een tractor verzekering omvat vaak schade aan het voertuig zelf, aansprakelijkheid voor schade aan derden en soms ook diefstal.

Het is belangrijk dat je de verzekering afstemt op jouw specifieke behoeften en het gebruik van de tractor. Een van onze adviseurs denkt graag met je mee om tot een passende tractorverzekering te komen die aansluit op jouw persoonlijke situatie.

Wij zijn bij jou in de buurt

Contact

Als financieel adviseurs willen wij je helpen het financiële leven te leiden dat jij wilt. Zoek een vestiging bij jou in de buurt.

Tractorverzekering afsluiten

Voor het afsluiten van een tractor verzekering gaat een van onze persoonlijk adviseurs met je in gesprek. Samen bekijken we jouw situatie om tot een passende verzekering te komen. Wij verdiepen ons in jouw onderneming, zodat we de financiële zekerheid kunnen bieden die past bij de fase waarin jij je bevindt. Bel ons voor een afspraak of kom bij ons langs.

2020 08 13 51