Zakelijke Scooterverzekering

2020 08 13 9

Scooterverzekering voor ondernemers

Maak jij als ondernemer regelmatig gebruik van een bromfiets of scooter voor jouw bedrijfsactiviteiten? Sluit dan een zakelijke scooterverzekering af. Deze verzekering biedt dekking voor zowel privé- als zakelijk gebruik van je scooter. Bij diefstal, schade of letsel aan derden geeft een zakelijke scooterverzekering je de financiële zekerheid dat je niet voor onverwachte kosten komt te staan.

Wij zijn bij jou in de buurt

Contact

Als financieel adviseurs willen wij je helpen het financiële leven te leiden dat jij wilt. Zoek een vestiging bij jou in de buurt.

Scooterverzekering afsluiten

Voor het afsluiten van een scooterverzekering gaat een van onze persoonlijk adviseurs met je in gesprek. Samen bekijken we jouw persoonlijke situatie om tot een passende verzekering te komen. Wij verdiepen ons in jouw leven, zodat we de financiële zekerheid kunnen bieden die past bij de levensfase waarin jij je bevindt. Bel ons voor een afspraak of kom bij ons langs.

2020 08 13 51
Text

Particuliere Scooterverzekering

Heb jij een scooter in je bezit? Dan ben je in Nederland verplicht om een scooterverzekering af te sluiten. Met een scooterverzekering ben je in de basis verzekerd tegen schade aan anderen (WA-verzekering), inclusief letsel en eventuele materiële schade. Krijg je te maken met een ongeval? Dan voorkomt een scooterverzekering eventuele boetes en juridische problemen. Wanneer jij je scooter ook wilt verzekeren tegen schade, diefstal of brand, kun je hier een aanvullende verzekering voor afsluiten.