Zakelijke Motorverzekering

Deterink home

Motorverzekering voor ondernemers

Gebruik jij jouw motor zakelijk? Dan kun je een zakelijke motorverzekering afsluiten. Deze verzekering biedt dekking voor zowel privé- als zakelijk gebruik van je motor. Of je nu de motor gebruikt voor woon-werkverkeer, zakelijke afspraken of bezorgdiensten, een zakelijke motorverzekering zorgt ervoor dat je adequaat gedekt bent in verschillende situaties. Controleer voorafgaand aan het afsluiten van een zakelijke motorverzekering altijd goed de verschillende eisen en dekkingsniveaus.

Wij zijn bij jou in de buurt

Contact

Als financieel adviseurs willen wij je helpen het financiële leven te leiden dat jij wilt. Zoek een vestiging bij jou in de buurt.

Motorverzekering afsluiten

Voor het afsluiten van een motorverzekering gaat een van onze persoonlijk adviseurs met je in gesprek. Samen bekijken we jouw persoonlijke situatie om tot een passende verzekering te komen. Wij verdiepen ons in jouw onderneming, zodat we de financiële zekerheid kunnen bieden die past bij de fase waarin jij je bevindt. Bel ons voor een afspraak of kom bij ons langs.

2020 08 13 51
Text

Particuliere motorverzekering

Heb jij een sportieve motor, chopper of tourmotor in je bezit? Dan ben je in Nederland verplicht om ten minste een WA-verzekering af te sluiten. Een WA-verzekering (Wettelijke Aansprakelijkheid) dekt de schade die je met je motor aan anderen toebrengt. Maar let op: deze verzekering dekt niet de schade aan je eigen motor. Wil jij in geval van onverwachte gebeurtenissen de financiële zekerheid dat je jouw motor kunt repareren of vervangen zonder grote kosten? Zorg er dan voor dat je een passende verzekering afsluit voor jouw motor.

Motorverzekering berekenen

De premie die je maandelijks gaat betalen voor je motorverzekering, hangt af van verschillende factoren. Denk bijvoorbeeld aan het type dekking dat je kiest, welke motor je rijdt, de leeftijd van jou als bestuurder en het aantal schadevrije jaren. Online zijn er diverse tools beschikbaar waarmee jij jouw motorverzekering kunt berekenen. Zo krijg jij een goed beeld van de maandelijkse kosten en weet jij op voorhand welke motorverzekering aansluit op jouw behoeften en budget.