Eigen Vervoersverzekering

2020 06 29 275

Verzeker je vervoermiddel en waardevolle lading

Zet jij je eigen vervoermiddel in voor je bedrijfsactiviteiten en transporteer je regelmatig waardevolle ladingen? Voor ondernemers in de transport of logistiek is het slim om een eigen-vervoersverzekering af te sluiten. Deze verzekering biedt niet alleen dekking voor schade aan het eigen vervoermiddel, maar ook voor de goederen of materialen die worden vervoerd. Met een eigen-vervoersverzekering bescherm je jezelf tegen de financiële gevolgen van schade door ongevallen, diefstal, brand en andere onvoorziene gebeurtenissen tijdens het transport.

Wij zijn bij jou in de buurt

Contact

Als financieel adviseurs willen wij je helpen het financiële leven te leiden dat jij wilt. Zoek een vestiging bij jou in de buurt.

Eigen-vervoersverzekering afsluiten

Voor het afsluiten van een eigen-vervoersverzekering gaat een van onze persoonlijk adviseurs met je in gesprek. Samen bekijken we jouw situatie om tot een verzekering te komen die perfect past bij jouw onderneming. Wij verdiepen ons in jouw bedrijf, zodat we de financiële zekerheid kunnen bieden die past bij de fase waarin jij je bevindt. Bel ons voor een afspraak of kom bij ons langs.

2020 08 13 51