Pensioen voor ondernemers

2020 06 20 14

Ook als ondernemer een goed pensioen

Als ondernemer is het slim om een pensioen op te bouwen. Juist vanwege de zelfstandigheid van jouw beroepsleven. We raden het aan om zo vroeg mogelijk te beginnen met het opbouwen van je pensioen. Hoe eerder je begint, hoe langer het rendement op je investering kan groeien. De dekking van een pensioenregeling voor ondernemers kan variëren en hangt af van factoren zoals het gewenste pensioenbedrag, het risicoprofiel en jouw persoonlijke financiële situatie.

Met een passend plan creëer je als ondernemer een aanvullend inkomen na je pensioen. Zo heb je zelf de regie over jouw financiële toekomst. Een van onze adviseurs kan je helpen om een pensioenplan op te stellen dat past bij jouw onderneming en toekomstplannen.

Wij zijn bij jou in de buurt

Contact

Als financieel adviseurs willen wij je helpen het financiële leven te leiden dat jij wilt. Zoek een vestiging bij jou in de buurt.

Pensioen voor ondernemers afsluiten

Voor het afsluiten van een pensioen voor jou als ondernemer gaat een van onze persoonlijk adviseurs met je in gesprek. Samen bekijken we jouw persoonlijke situatie om tot een passende verzekering te komen. Wij verdiepen ons in jouw leven, zodat we de financiële zekerheid kunnen bieden die past bij de levensfase waarin jij je bevindt.

2020 08 13 51