Lijfrente voor ondernemers

2020 06 20 20

Waarom een lijfrente afsluiten?

Wil jij als ondernemer zeker zijn van een fijne oude dag? Dan kan het slim zijn om een lijfrenteverzekering af te sluiten. Lijfrente is een financieel product dat wordt gebruikt om een aanvullend inkomen op te bouwen voor de toekomst, zoals voor na je pensioen.

Met een lijfrente spaar je op een gestructureerde manier kapitaal op gedurende de looptijd, waarna je periodiek een uitkering ontvangt tijdens je pensioenjaren. Zo heb jij de financiële zekerheid dat je richting de toekomst in jouw levensstandaard kunt voorzien. Een van onze financieel adviseurs denkt graag met je mee over een passende lijfrentevorm die aansluit op jouw specifieke financiële doelen en situatie.

Wij zijn bij jou in de buurt

Contact

Als financieel adviseurs willen wij je helpen het financiële leven te leiden dat jij wilt. Zoek een vestiging bij jou in de buurt.

Lijfrente afsluiten

Voor het afsluiten van een lijfrente voor jou als ondernemer gaat een van onze persoonlijk adviseurs met je in gesprek. Samen bekijken we jouw persoonlijke situatie om tot een passende verzekering te komen. Wij verdiepen ons in jouw leven, zodat we de financiële zekerheid kunnen bieden die past bij de levensfase waarin jij je bevindt. Bel ons voor een afspraak of kom bij ons langs.

2020 08 13 51
Text

Lijfrente ZZP'er

Als ZZP’ers heb je vaak geen vast pensioenfonds. Wil jij toch extra inkomsten genereren voor je pensioen en van fiscale voordelen profiteren? Dan kan het afsluiten van een lijfrente een uitkomst bieden. Met een lijfrenteverzekering betaal je gedurende een bepaalde periode premies aan de verzekeraar en in ruil daarvoor ontvang je op een later moment periodieke uitkeringen. Deze uitkering is vaak maandelijks of jaarlijks.