Compagnonsverzekering

2020 06 16 2

Waarom een compagnonsverzekering

Ben jij in je onderneming gezamenlijk met een compagnon verantwoordelijk voor de continuïteit van je bedrijf? Sluit dan een compagnonsverzekering af. Wanneer een compagnon komt te overlijden of arbeidsongeschikt raakt, kan een compagnonsverzekering de financiële lasten verlichten en helpen bij het waarborgen van de stabiliteit van de onderneming. De dekking van een compagnonsverzekering kan onder andere bestaan uit een uitkering bij overlijden of een periodieke uitkering bij arbeidsongeschiktheid, afhankelijk van de specifieke behoeften van de compagnons en de onderneming.

Wil jij in geval van onverwachte gebeurtenissen de financiële zekerheid dat je het voortbestaan van je onderneming kunt waarborgen? Zorg er dan voor dat je een passende verzekering afsluit die de belangen van alle compagnons beschermt.

Wij zijn bij jou in de buurt

Contact

Als financieel adviseurs willen wij je helpen het financiële leven te leiden dat jij wilt. Zoek een vestiging bij jou in de buurt.

Compagnonsverzekering afsluiten

Voor het afsluiten van een compagnonsverzekering gaat een van onze persoonlijk adviseurs met je in gesprek. Samen bekijken we jouw persoonlijke situatie om tot een passende verzekering te komen. Wij verdiepen ons in jouw leven, zodat we de financiële zekerheid kunnen bieden die past bij de levensfase waarin jij je bevindt.

2020 08 13 51