Zakelijke Opstalverzekering

2020 06 15 2

Opstalverzekering voor Ondernemers

Ben je eigenaar van een bedrijfspand? Met een zakelijke opstalverzekering kun je de financiële risico's van onvoorziene omstandigheden beperken. Denk bijvoorbeeld aan schade aan het pand door brand, storm en inbraak. Vaak dekt een opstalverzekering ook schade aan de constructie en vaste elementen van het gebouw.

Wij zijn bij jou in de buurt

Contact

Als financieel adviseurs willen wij je helpen het financiële leven te leiden dat jij wilt. Zoek een vestiging bij jou in de buurt.

Opstalverzekering afsluiten

Voor het afsluiten van een opstalverzekering gaat een van onze persoonlijk adviseurs met je in gesprek. Samen bekijken we jouw persoonlijke situatie om tot een passende verzekering te komen. Wij verdiepen ons in jouw onderneming, zodat we de financiële zekerheid kunnen bieden die past bij de fase waarin jij je bevindt.

2020 08 13 51
Text

Een opstalverzekering voor een VvE

Voor een Vereniging van Eigenaren (VvE) is een opstalverzekering essentieel om het gezamenlijke bezit te beschermen, zoals het gebouw en gemeenschappelijke ruimtes. Krijg je bijvoorbeeld te maken met een brand, storm of een inbraak? Dan dekt een opstalverzekering de eventuele schade. Zo kun je als VvE gezamenlijk zorg dragen voor de financiële risico’s van onvoorziene omstandigheden.