Inventarisverzekering

2020 06 29 267

Financiële zekerheid bij schade aan je inventaris

Met een inventarisverzekering bescherm je jouw onderneming tegen verlies of schade aan je inventaris. Denk bijvoorbeeld aan kantoorapparatuur, meubilair, voorraden en machines. Het is slim om een inventarisverzekering af te sluiten wanneer jouw bedrijf waardevolle bedrijfsmiddelen bezit die een belangrijk onderdeel zijn in bedrijfsvoering.

De dekking van een inventarisverzekering kan variëren, afhankelijk van de specifieke behoeften van jouw bedrijf. Het is belangrijk om de dekkingsopties goed te overwegen en te bepalen welke bedrijfsmiddelen je wilt opnemen in de polis.

Wij zijn bij jou in de buurt

Contact

Als financieel adviseurs willen wij je helpen het financiële leven te leiden dat jij wilt. Zoek een vestiging bij jou in de buurt.

Inventarisverzekering afsluiten

Voor het afsluiten van een inventarisverzekering gaat een van onze persoonlijk adviseurs met je in gesprek. Samen bekijken we jouw persoonlijke situatie om tot een passende verzekering te komen. Wij verdiepen ons in jouw onderneming, zodat we de financiële zekerheid kunnen bieden die past bij de fase waarin jij je bevindt. Bel ons voor een afspraak of kom bij ons langs.

2020 08 13 51