Zakelijke Glasverzekering

2020 08 13 11

Glasverzekering voor ondernemers

Heb jij een pand met veel glaswerk in je bezit? Dan kan het slim zijn om een zakelijke glasverzekering af te sluiten. Een zakelijke glasverzekering is een specifieke verzekering die jouw bedrijf beschermt tegen de kosten van schade aan glas in je bedrijfspand. Dit kan variëren van ramen en deuren tot glazen gevels en vitrines.

Schade aan glaswerk gebeurt vaak onverwacht en kan hoge reparatie- of vervangingskosten met zich meebrengen. Een zakelijke glasverzekering dekt de schade als gevolg van gebeurtenissen zoals breuk, vandalisme, inbraak, of stormschade.

Wij zijn bij jou in de buurt

Contact

Als financieel adviseurs willen wij je helpen het financiële leven te leiden dat jij wilt. Zoek een vestiging bij jou in de buurt.

Glasverzekering afsluiten

Voor het afsluiten van een zakelijke glasverzekering gaat een van onze persoonlijk adviseurs met je in gesprek. Samen bekijken we jouw persoonlijke situatie om tot een passende verzekering te komen. Wij verdiepen ons in jouw onderneming, zodat we de financiële zekerheid kunnen bieden die past bij de fase waarin jij je bevindt.

2020 08 13 51