Zakelijke Gebouwverzekering

2020 07 04 75

Verzeker je pand tegen onvoorziene omstandigheden

Heb je een eigen gebouw of bedrijfspand in je bezit? Dan is het slim om een gebouwverzekering of opstalverzekering af te sluiten. Krijg je bijvoorbeeld te maken met schade door een brand, storm of inbraak, dan dekt een gebouwverzekering de kosten. Deze verzekering biedt dekking voor schade aan het gebouw zelf en kun je uitbreiden met aanvullende dekkingen zoals glasverzekering, bedrijfsschadeverzekering en een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven.

Om financiële risico's te beperken is het belangrijk om een passende verzekering af te sluiten. Onze adviseurs denken graag met je mee over welke dekking het beste past bij jouw bedrijfspand en activiteiten.

Wij zijn bij jou in de buurt

Contact

Als financieel adviseurs willen wij je helpen het financiële leven te leiden dat jij wilt. Zoek een vestiging bij jou in de buurt.

Gebouwverzekering afsluiten

Voor het afsluiten van een gebouwverzekering gaat een van onze persoonlijk adviseurs met je in gesprek. Samen bekijken we jouw persoonlijke situatie om tot een passende verzekering te komen. Wij verdiepen ons in jouw onderneming, zodat we de financiële zekerheid kunnen bieden die past bij de fase waarin jij je bevindt. Bel ons voor een afspraak of kom bij ons langs.

2020 08 13 51