Bedrijfsschadeverzekering

2020 06 29 94

Financiële zekerheid bij schade aan je bedrijf

Ben je als ondernemer afhankelijk van een fysieke locatie voor jouw bedrijfsactiviteiten? Dan kan een bedrijfsschadeverzekering waardevol zijn. Een bedrijfsschadeverzekering biedt dekking voor financiële verliezen als gevolg van een bedrijfsonderbreking. Wanneer bijvoorbeeld een brand of stormschade leidt tot een tijdelijke sluiting, dekt deze verzekering jouw vaste kosten zoals huur, salarissen en andere lopende uitgaven. Met een bedrijfsschadeverzekering kun je de financiële stabiliteit van je bedrijf waarborgen.

Wij zijn bij jou in de buurt

Contact

Als financieel adviseurs willen wij je helpen het financiële leven te leiden dat jij wilt. Zoek een vestiging bij jou in de buurt.

Bedrijfsschadeverzekering afsluiten

Voor het afsluiten van een bedrijfsschadeverzekering gaat een van onze persoonlijk adviseurs met je in gesprek. Samen bekijken we jouw persoonlijke situatie om tot een passende verzekering te komen. Wij verdiepen ons in jouw onderneming, zodat we de financiële zekerheid kunnen bieden die past bij de fase waarin jij je bevindt. Bel ons voor een afspraak of kom bij ons langs.

2020 08 13 51