Bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering

2020 06 16

Met zekerheid leidinggeven met een BAV

Een bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering (BAV) is een belangrijke zakelijke verzekering. Het beschermt jou als bestuurder of leidinggevende tegen persoonlijke aansprakelijkheid in het geval van fouten, nalatigheid of onrechtmatige handelingen in je bestuursfunctie. Deze verzekering is met name handig omdat wetten en regels steeds ingewikkelder worden. Of je nu een grote onderneming bent of een organisatie zonder winstoogmerk, met een BAV krijg je hulp bij de kosten van een rechtszaak of eventuele schadevergoedingen.

Een bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering helpt jou als bestuurder je werk te doen, zonder je zorgen te maken over mogelijke financiële problemen als er iets misgaat. Onze adviseurs helpen je graag om de BAV af te stemmen op jouw rol en functie binnen de organisatie.

Wij zijn bij jou in de buurt

Contact

Als financieel adviseurs willen wij je helpen het financiële leven te leiden dat jij wilt. Zoek een vestiging bij jou in de buurt.

BAV afsluiten

Voor het afsluiten van een bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering (BAV) gaat een van onze persoonlijk adviseurs met je in gesprek. Samen bekijken we jouw situatie om tot een passende verzekering te komen. Wij verdiepen ons in jouw bedrijf, zodat we de financiële zekerheid kunnen bieden die past bij de fase waarin jij je bevindt.

2020 08 13 51