Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

2020 06 15 2

Met zekerheid ondernemen

Of je nu een groot bedrijf runt met meerdere medewerkers of een zelfstandige professional bent, ondernemen is niet zonder risico’s. Krijg je tijdens jouw zakelijke activiteiten te maken met een bedrijfsongeval of onverwachte materiële schade aan eigendommen van anderen? Dan biedt een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering, afgekort een AVB verzekering, uitkomst. Deze verzekering dekt niet alleen de directe kosten, maar ook de juridische bijstand in geval van aansprakelijkheidsclaims. Zo kun jij met vertrouwen ondernemen, zonder je zorgen te maken over de financiële gevolgen van onvoorziene gebeurtenissen.

Wij zijn bij jou in de buurt

Contact

Als financieel adviseurs willen wij je helpen het financiële leven te leiden dat jij wilt. Zoek een vestiging bij jou in de buurt.

AVB verzekering afsluiten

Voor het afsluiten van een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering gaat een van onze persoonlijk adviseurs met je in gesprek. Samen bekijken we jouw situatie om tot een passende verzekering te komen. Wij verdiepen ons in jouw bedrijf, zodat we de financiële zekerheid kunnen bieden die past bij de fase waarin jij je bevindt.

2020 08 13 51
Text

AVB voor zzp of eenmanszaak

Als zelfstandig ondernemer (zzp'er) of eigenaar van een eenmanszaak draag je veel verantwoordelijkheid. Een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering is dan essentieel. Het beschermt je tegen de kosten van schadeclaims en juridische geschillen die kunnen ontstaan tijdens het uitoefenen van je vak. Of je nu een consultant, aannemer of een andere professional bent, met deze verzekering ben je gedekt en kun je met zekerheid ondernemen.

De kosten van een AVB verzekering

De premie voor deze verzekering kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het type bedrijf, de omvang van de onderneming, het risiconiveau en de gewenste dekking. Wil jij inzicht krijgen in de mogelijke kosten van een AVB zekering? Wij helpen je bij het berekenen van de premie die past bij jouw onderneming, behoeften en budget. Of je nu een grote organisatie bent of net bent begonnen met freelancen, samen komen we tot een verzekering die past bij jouw persoonlijke situatie.

Betekenis bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

De bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering, ook wel bekend als AVB verzekering, heeft één duidelijk doel: jouw bedrijf beschermen tegen onvoorziene kosten als gevolg van aansprakelijkheid. Of het nu gaat om schade aan eigendommen van anderen of letsel tijdens jouw werkzaamheden. Met deze verzekering bescherm je jezelf tegen aansprakelijkheid en garandeer je de continuïteit van je onderneming. Wil je meer weten over de betekenis en de toegevoegde waarde van een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering? Onze adviseurs helpen je graag verder.