Agrarische verzekering

2019 11 19 SBL 4

Een verzekering op maat voor elk agrarisch bedrijf

Of je nu een boerderij runt, een veehouderij hebt, of actief bent in de tuinbouw, een agrarische onderneming gaat gepaard met unieke uitdagingen en risico’s. Krijg je te maken met stormschade, diefstal of weersomstandigheden die jouw oogst beïnvloeden? Met een agrarische verzekering bescherm je je onderneming tegen onverwachte gebeurtenissen, variërend van schade aan gewassen tot aansprakelijkheidskwesties.

Wij begrijpen dat je een verzekering wilt die perfect aansluit op jouw onderneming. Of je nu een nieuwe schuur hebt of je onderneming wilt uitbreiden, onze onafhankelijke adviseurs denken graag met je mee.

Wij zijn bij jou in de buurt

Contact

Als financieel adviseurs willen wij je helpen het financiële leven te leiden dat jij wilt. Zoek een vestiging bij jou in de buurt.

Agrarische verzekering afsluiten

Voor het afsluiten van een agrarische verzekering gaat een van onze persoonlijk adviseurs met je in gesprek. Samen bekijken we jouw situatie om tot een passende verzekering te komen. Wij verdiepen ons in jouw bedrijf, zodat we de financiële zekerheid kunnen bieden die past bij de fase waarin jij je bevindt.

2020 08 13 51