Zakelijke Aansprakelijkheidsverzekering

2020 06 29 115

Aansprakelijkheidsverzekering voor ondernemers

Ben je ondernemer? Dan is een aansprakelijkheidsverzekering van vitaal belang. Ongeacht de rechtsvorm van je bedrijf. Of je nu zelfstandig ondernemer bent, een vennootschap runt of een besloten vennootschap hebt, deze verzekering biedt bescherming tegen aansprakelijkheidsclaims die kunnen voortkomen uit de dagelijkse bedrijfsvoering. Denk bijvoorbeeld aan schade aan eigendommen van derden, lichamelijk letsel of andere onvoorziene gebeurtenissen. Met een aansprakelijkheidsverzekering bescherm je jouw onderneming tegen mogelijke claims en onvoorziene financiële lasten.

Wij zijn bij jou in de buurt

Contact

Als financieel adviseurs willen wij je helpen het financiële leven te leiden dat jij wilt. Zoek een vestiging bij jou in de buurt.

Aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

Voor het afsluiten van een aansprakelijkheidsverzekering gaat een van onze persoonlijk adviseurs met je in gesprek. Samen bekijken we jouw situatie om tot een passende verzekering te komen. Wij verdiepen ons in jouw onderneming, zodat we de financiële zekerheid kunnen bieden die past bij de fase waarin jij je bevindt.

2020 08 13 51
Text

Kosten zakelijke aansprakelijkheidsverzekering

De kosten van een zakelijke aansprakelijkheidsverzekering variëren afhankelijk van de aard van je bedrijf, de omvang van de dekking en het verzekerde bedrag. Het is belangrijk om de kosten van de verzekering af te wegen tegen de mogelijke financiële gevolgen van aansprakelijkheidsclaims. Onze adviseurs helpen je graag op weg bij het vinden van een betaalbare en effectieve dekking.