Inzittendenverzekering

2020 06 08 55

Verzeker jezelf en je passagiers

Als je vaak familieleden, vrienden of collega’s meeneemt in je auto, is het verstandig om een inzittendenverzekering af te sluiten. Een inzittendenverzekering is een aanvullende verzekering die de inzittenden van een voertuig beschermt bij een ongeval. Krijg je onverhoopt een ongeluk? Dan dekt de inzittendenverzekering zowel de eventuele letselschade als materiële schade die jijzelf of jouw passagiers oplopen.

Contact

Wij zijn bij jou in de buurt

Contact

Als financieel adviseurs willen wij je helpen het financiële leven te leiden dat jij wilt. Zoek een vestiging bij jou in de buurt.

Inzittendenverzekering afsluiten

Voor het afsluiten van een inzittendenverzekering gaat een van onze adviseurs met je in gesprek. Samen bekijken we jouw persoonlijke situatie om tot een passende verzekering te komen. Wij verdiepen ons in jouw leven, zodat we de financiële zekerheid kunnen bieden die past bij de levensfase waarin jij je bevindt.

2020 08 13 51
Text

Waarom heb je een inzittendenverzekering nodig?

Een ongeluk zit soms in een klein hoekje. Met een inzittendenverzekering bescherm je jezelf en je mede-inzittenden tegen de financiële gevolgen van een ongeval. Deze verzekering dekt niet alleen de medische kosten, maar ook de financiële impact van blijvend letsel of het overlijden van inzittenden, ongeacht wie schuldig is aan het ongeval. Vooral als er regelmatig mensen bij jou in de auto stappen, ga je met een inzittendenverzekering met zekerheid op weg.

Veelgestelde vragen

Bij het afsluiten van een verzekering wil je zeker weten dat deze aansluit op je behoeften. Om ervoor te zorgen dat jij de juiste dekking kiest voor jouw persoonlijke situatie, hebben we informatie over een annuleringsverzekering voor je op een rij gezet.

Inzittendenverzekering wat is dat?

Een inzittendenverzekering is een aanvullende verzekering die dekking biedt voor letsel- en materiële schade aan de bestuurder en passagiers bij een auto-ongeval. Het kan medische kosten, inkomensverlies en andere gerelateerde kosten dekken die niet onder de standaard autoverzekering vallen. Deze verzekering biedt extra financiële bescherming en gemoedsrust voor jou en je passagiers tijdens het rijden. Het is belangrijk om de voorwaarden van de inzittendenverzekering goed te begrijpen om te weten welke gevallen en kosten gedekt zijn.

Inzittendenverzekering wel of niet nodig?

Het afsluiten van een inzittendenverzekering is geen wettelijke verplichting, maar het kan wel extra bescherming bieden. Deze verzekering dekt letsel- en materiële schade aan de bestuurder en passagiers bij een ongeval. Of je een inzittendenverzekering nodig hebt, hangt af van je persoonlijke situatie en voorkeuren, evenals de dekking die je al hebt via andere verzekeringen, zoals je zorgverzekering of de WA-verzekering van je auto.

Inzittendenverzekering Huurauto

Bij het huren van een auto kan het verstandig zijn om een inzittendenverzekering af te sluiten. Hoewel verhuurbedrijven meestal een basisverzekering aanbieden, kan een aanvullende inzittendenverzekering extra bescherming bieden voor jou en je passagiers bij een ongeval. Het geeft gemoedsrust en dekking voor medische kosten en letselschade.