Autoverzekering

2020 08 13 14

Een autoverzekering afsluiten: welke past bij jou?

Een autoverzekering is niet alleen wettelijk verplicht, maar beschermt jou ook tegen onvoorziene omstandigheden. Met een autoverzekering verzeker jij jezelf tegen de financiële gevolgen van ongevallen, diefstal en schade of letsel aan derden. Daarnaast kan een autoverzekering ook de schade aan jouw eigen auto dekken, afhankelijk van het type dekking dat je kiest.

Contact

Autoverzekeringen

Wij begrijpen dat je een verzekering wilt die perfect past bij jouw persoonlijke situatie. Of je nu een nieuwe auto hebt, een occasion rijdt of op zoek bent naar betere dekking, onze onafhankelijke adviseurs denken graag met je mee.

Wij zijn bij jou in de buurt

Contact

Als financieel adviseurs willen wij je helpen het financiële leven te leiden dat jij wilt. Zoek een vestiging bij jou in de buurt.

Autoverzekering afsluiten

Voor het afsluiten van een autoverzekering gaat een van onze adviseurs met je in gesprek. Samen bekijken we jouw persoonlijke situatie om tot een passende verzekering te komen. Wij verdiepen ons in jouw leven, zodat we de financiële zekerheid kunnen bieden die past bij de levensfase waarin jij je bevindt.

2020 08 13 51
Text

Kosten autoverzekering

De kosten van een autoverzekering zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type dekking, je rijgeschiedenis en het type auto. Wil jij inzicht krijgen in de mogelijke kosten van een autoverzekering? Wij helpen je bij het berekenen van de premie die past bij jouw auto, behoeften en budget. Of je nu een ervaren bestuurder bent of net je rijbewijs hebt gehaald, samen komen we tot een verzekering die past bij jouw persoonlijke situatie.

Veelgestelde vragen

Bij het afsluiten van een verzekering wil je zeker weten dat deze aansluit op je behoeften. Om ervoor te zorgen dat jij de juiste dekking kiest voor jouw persoonlijke situatie, hebben we informatie over een autoverzekering voor je op een rij gezet.

Is mijn auto verzekerd als ik deze uitleen?

In de meeste gevallen is een autoverzekering gekoppeld aan de auto, niet aan de bestuurder. Controleer je polisvoorwaarden goed. Als je regelmatig je auto uitleent, kan het handig zijn om een aanvullende dekking voor andere bestuurders toe te voegen.

Hoe werkt het verzekeren van een tweede auto?

Het verzekeren van een tweede auto kan vaak voordeliger zijn. Neem contact met ons op om de beste dekkingsopties te bespreken.

Ben ik verzekerd als ik een auto huur?

Dit varieert. Sommige polissen dekken automatisch huurauto's, terwijl andere dit niet doen. Controleer dit voor vertrek en neem bij twijfel contact met ons op.

Kan ik een tijdelijke autoverzekering afsluiten?

Ja, er bestaan flexibele opties voor tijdelijke autoverzekeringen. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Wat zijn schadevrije jaren?

Schadevrije jaren tonen je rijgedrag en kunnen leiden tot korting op je premie. Hoe meer jaren je zonder schade rijdt, hoe meer korting je kunt ontvangen.

Is er een autoverzekeringen voor 80-plusser?

Ben je 80 jaar of ouder en op zoek naar een autoverzekering? Wij begrijpen dat jouw behoeften kunnen veranderen. Onze adviseurs helpen je graag met het vinden van een passende dekking die rekening houdt met jouw specifieke situatie.

Is een dure auto duurder om te verzekeren?

Ja, de kosten kunnen hoger zijn vanwege de hogere waarde van je auto. Bespreek met onze adviseurs welke mogelijkheden er zijn voor het verzekeren van een luxe of dure auto, zodat je met een gerust hart de weg op kunt.

Wat is het eigen risico en kan ik dit aanpassen?

Het eigen risico is het bedrag dat je zelf betaalt bij schade. In veel gevallen kun je het eigen risico aanpassen; onze adviseurs helpen je hier graag bij.

Kan ik de verzekering op een andere naam zetten?

Ja dit is mogelijk, maar het kan wel invloed hebben op de premie en de dekking die nodig zijn. Bespreek de details met een van onze adviseurs om ervoor te zorgen dat de verzekering aansluit bij de juiste persoonlijke situatie.

Welke opties heb ik als beginnend bestuurder?

Als beginnend bestuurder is het belangrijk om te weten welke verzekering het beste bij je past. Onze adviseurs helpen je graag met het vinden van een passende dekking en geven advies over hoe je kunt profiteren van eventuele kortingen voor beginnende bestuurders.