Maximale hypotheek berekenen

Hero

Annuïteitenhypotheek berekenen

In je zoektocht naar een woning is het handig om te weten met welk budget je naar huizen kunt kijken. Om jou financiële zekerheid te bieden en inzicht te geven in je maximale hypotheek, hebben we een calculator ontwikkeld. Hieronder kun jij aan de hand van jouw persoonlijke situatie het maximaal mogelijke hypotheekbedrag berekenen bij een annuïteitenhypotheek.

Deze berekening is een indicatie en kan anders uitvallen bij een andere hypotheekvorm. Heb je naar aanleiding van een berekening behoefte aan persoonlijk advies? Onze adviseur gaat graag met jou in gesprek en denkt mee met jouw persoonlijke situatie.

Contact

Bereken direct jouw maximale hypotheek

Bereken nu wat je maximaal kan lenen en wat je bijbehorende bruto en netto maandlasten zijn. 

Ik koop
Bruto jaarinkomen

Persoonlijk advies

Wil je meer weten over welk type financiering past bij jouw persoonlijke situatie of meer informatie over de mogelijke maandlasten? Onze adviseur gaat graag persoonlijk met jou in gesprek om jouw behoeften in kaart te brengen. Wij verdiepen ons in jouw leven, zodat we de financiële zekerheid kunnen bieden die past bij de levensfase waarin jij je bevindt. Bel ons voor een afspraak of kom bij ons langs.

2020 06 08 32

Wij zijn bij jou in de buurt

Contact

Als financieel adviseurs willen wij je helpen het financiële leven te leiden dat jij wilt. Zoek een vestiging bij jou in de buurt.