Voor elke situatie een passende hypotheekvorm

Deterink home

Welke hypotheekvormen zijn er?

Sta je op het punt om je eerste huis te kopen, of ben je juist op zoek naar een tweede hypotheek voor een vakantiewoning? Elke situatie kent een passende hypotheekvorm.

Er zijn verschillende soorten hypotheekvormen en mogelijkheden voor het vastzetten van de rente. Om tot de hypotheek te komen die het beste bij jou past bekijken we je persoonlijke situatie, helpen we je bij het berekenen van jouw hypotheek(rente) en beantwoorden we mogelijke vragen.

Contact

Een hypotheekvorm kiezen

Sta je op het punt om je eerste huis te kopen, of ben je juist op zoek naar een tweede hypotheek voor een vakantiewoning? Elke situatie kent een passende hypotheekvorm.

Persoonlijk advies

Wil jij weten welk type financiering en hypotheek het beste past bij jouw persoonlijke situatie? In een gesprek met een van onze persoonlijk adviseurs brengen we jouw behoeften in kaart en krijg je de verschillen tussen de mogelijke hypotheken uitgelegd. Wij verdiepen ons in jouw leven, zodat we jou de financiële zekerheid kunnen bieden die past bij de levensfase waarin jij je bevindt. Bel ons voor een afspraak of laat ons jou terugbellen.

Bereken direct jouw maximale hypotheek

Bereken nu wat je maximaal kan lenen en wat je bijbehorende bruto en netto maandlasten zijn. 

Ik koop
Bruto jaarinkomen

Persoonlijk advies

Het type hypotheek dat bij jou past, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie en wensen. Wil je bijvoorbeeld een woning kopen of ben je juist op zoek naar extra financiering voor een verbouwing? Onze adviseur gaat graag persoonlijk met jou in gesprek bij ons op kantoor of bij jou aan huis om jouw behoeften in kaart te brengen. Wij verdiepen ons in jouw leven, zodat we de financiële zekerheid kunnen bieden die past bij de levensfase waarin jij je bevindt. Maak een afspraak of kom bij ons langs.

Hypotheken 02

Wij zijn bij jou in de buurt

Contact

Als financieel adviseurs willen wij je helpen het financiële leven te leiden dat jij wilt. Zoek een vestiging bij jou in de buurt.