Hypotheek afsluiten

Hypotheek header 03

Een hypotheek afsluiten

Wil je een woning kopen of ben je juist op zoek naar extra financiering voor een verbouwing, nieuwbouwproject of een tweede (vakantie)huis? Dan sta je op het punt om een hypotheek af te sluiten. De hoogte van jouw maximale hypotheek is afhankelijk van veel verschillende zaken.

Wanneer je een hypotheek afsluit, kan het bedrag dat je leent maximaal 100% van de woningwaarde zijn. De extra kosten die je maakt zoals taxatiekosten, notariskosten of de kosten van een hypotheekadviseur moet je zelf financieren. Onze erkende hypotheekadviseurs denken daarom graag mee met jouw situatie.

Hypotheek advies

Wil je weten welk type financiering past bij jouw persoonlijke situatie of meer informatie over een bepaalde hypotheekvorm? Onze adviseur gaat graag persoonlijk met jou in gesprek om jouw behoeften in kaart te brengen. Wij verdiepen ons in jouw leven, zodat we de financiële zekerheid kunnen bieden die past bij de levensfase waarin jij je bevindt. Bel ons voor een afspraak of laat ons jou terugbellen.

Contact
2020 06 08 43

Wij zijn bij jou in de buurt

Contact

Als financieel adviseurs willen wij je helpen het financiële leven te leiden dat jij wilt. Zoek een vestiging bij jou in de buurt.

Een passende hypotheek

Elke situatie kent een passende hypotheekvorm. Of je nu op het punt staat om je eerste huis te kopen of juist op zoek bent naar een tweede hypotheek voor een vakantiewoning. Voordat je een hypotheek kiest, is het handig om te weten wat de mogelijkheden zijn. Om tot de hypotheek te komen die het beste bij jou past, bekijken we je persoonlijke situatie, helpen we je bij het berekenen van jouw hypotheek(rente) en beantwoorden we mogelijke vragen.