Glasverzekering

2020 08 13 11

Waarvoor is een glasverzekering?

Een glasverzekering wordt vaak over het hoofd gezien. Toch is dit type verzekering het overwegen waard. Met een glasverzekering verzeker je namelijk alle glazen delen van je woning, zoals ramen, deuren en glazen douchewanden, tegen onvoorziene omstandigheden. Komt er bijvoorbeeld een bal tegen je ruit en krijg je te maken met breuken of scheuren in het glas? Dan dekt de glasverzekering de kosten van het repareren of het vervangen van het glas.

Contact

Wij zijn bij jou in de buurt

Contact

Als financieel adviseurs willen wij je helpen het financiële leven te leiden dat jij wilt. Zoek een vestiging bij jou in de buurt.

Glasverzekering afsluiten

Of je nu gehuurd woont of een huiseigenaar bent, met een glasverzekering bescherm je jezelf tegen de onverwachte kosten van glasbreuk. Voor het afsluiten van een glasverzekering gaat een van onze adviseurs met je in gesprek. Wij verdiepen ons in jouw leven, zodat we de financiële zekerheid kunnen bieden die past bij de levensfase waarin jij je bevindt.

2020 08 13 51
Text

Glasverzekering bij een huurwoning

Woon je in een huurwoning? In je huurovereenkomst staat welke verzekering jij moet afsluiten. Over het algemeen is het afsluiten van een glasverzekering de taak van de verhuurder. Heeft de verhuurder geen glasverzekering afgesloten? Dan kun jij dit als huurder regelen via een aanvullende glasverzekering bij je inboedelverzekering.