Brandverzekering

2020 08 13 9

Wat is een brandverzekering?

Een brand kan flinke schade veroorzaken. Niet alleen aan de structuur van je huis, maar ook aan jouw persoonlijke eigendommen en kostbare bezittingen. Met een brandverzekering verzeker jij je tegen schade aan je huis en de inhoud ervan als gevolg van een brand.

Met een brandverzekering heb jij de financiële zekerheid dat áls je met een brand te maken krijgt, je de kosten van herstel of vervanging vergoed krijgt.

Contact

Wij zijn bij jou in de buurt

Contact

Als financieel adviseurs willen wij je helpen het financiële leven te leiden dat jij wilt. Zoek een vestiging bij jou in de buurt.

Brandverzekering afsluiten

Of je nu gehuurd woont of een huiseigenaar bent, met een brandverzekering bescherm je jezelf tegen de onverwachte kosten als gevolg van een brand. Voor het afsluiten van een brandverzekering gaat een van onze adviseurs met je in gesprek. Wij verdiepen ons in jouw leven, zodat we de financiële zekerheid kunnen bieden die past bij de levensfase waarin jij je bevindt.

2020 08 13 51
Text

Brandverzekering bij een huurwoning

Bij een huurwoning sluiten zowel de huurder als verhuurder een brandverzekering af. Als huurder van een huurwoning moet je deze verzekering afsluiten om je persoonlijke bezittingen te beschermen. De verhuurder sluit een brandverzekering af om de schade aan het gebouw als gevolg van een brand te dekken.