Carvanverzekering

Zijaanzicht kind rent naar zijn moeder

Je (sta) caravan verzekeren

Heb jij een stacaravan of een tourcaravan in je bezit voor weekendjes weg of vakanties? Met een caravanverzekering kun jij je caravan beschermen tegen onvoorziene omstandigheden. Denk bijvoorbeeld aan schade aan de caravan zelf, aansprakelijkheid voor schade aan anderen en een inboedelbescherming voor jouw persoonlijke bezittingen in de caravan. Ook eventuele noodhulp en sleepkosten worden gedekt door de caravanverzekering. Zo kun jij zorgeloos van je vakantie genieten en heb je de financiële zekerheid dat áls er iets gebeurt, je verzekerd bent.

Wij zijn bij jou in de buurt

Contact

Als financieel adviseurs willen wij je helpen het financiële leven te leiden dat jij wilt. Zoek een vestiging bij jou in de buurt.

Caravanverzekering afsluiten

Voor het afsluiten van een caravanverzekering gaat een van onze adviseurs met je in gesprek. Samen bekijken we welk type caravan jij hebt en bespreken we jouw persoonlijke situatie om tot een passende verzekering te komen. Wij verdiepen ons in jouw leven, zodat we de financiële zekerheid kunnen bieden die past bij de levensfase waarin jij je bevindt.

2020 08 13 51
Text

Is een caravanverzekering verplicht?

Een caravanverzekering is in Nederland wettelijk niet verplicht, maar controleer voordat je op vakantie gaat altijd goed de vereisten van jouw bestemming. Deze kunnen per land, camping en vakantiepark verschillen. Als je van plan bent om je caravan op de openbare weg te gebruiken, bijvoorbeeld om deze te verplaatsen naar een andere locatie of voor vakanties, is een aansprakelijkheidsverzekering meestal wel verplicht.