Camperverzekering

Medium shot stel met tablet

Je camper verzekeren

Wanneer je op vakantie te maken krijgt met onvoorziene omstandigheden zoals ongevallen, diefstal, brand, stormschade en vandalisme, helpt de camperverzekering jou weer op weg. Ook medische kosten, persoonlijke eigendommen, noodhulp en aansprakelijkheid voor letsel aan anderen of schade aan andermans eigendommen kunnen worden gedekt.

Of je nu vaak reist of af en toe op pad gaat met je camper, met een camperverzekering ben jij financieel beschermd tijdens al jouw kampeeravonturen.

Wij zijn bij jou in de buurt

Contact

Als financieel adviseurs willen wij je helpen het financiële leven te leiden dat jij wilt. Zoek een vestiging bij jou in de buurt.

Camperverzekering afsluiten

Voor het afsluiten van een camperverzekering gaat een van onze adviseurs met je in gesprek. Samen bekijken we welk type camper jij hebt en bespreken we jouw persoonlijke situatie om tot een passende verzekering te komen. Wij verdiepen ons in jouw leven, zodat we de financiële zekerheid kunnen bieden die past bij de levensfase waarin jij je bevindt.

2020 08 13 51
Text

De kosten van een camperverzekering

De premie van een camperverzekering hangt van verschillende factoren af. Denk aan het type camper, het gekozen dekkingsniveau, het eigen risico, de leeftijd en rijervaring van de bestuurder, het rijgedrag en de kilometerstand, de locatie waar je de camper gebruikt en het aantal schadevrije jaren. Over het algemeen kost een camperverzekering in Nederland tussen de €300 en €800 per jaar. Een van onze adviseurs kijkt graag met je mee om een camperverzekering te vinden die past bij jouw behoeften en budget.