Rechtsbijstandsverzekering

2019 11 19 SBL 22

Waarvoor is een rechtsbijstandverzekering?

Raak je betrokken bij een geschil of conflict? Dan biedt een rechtsbijstandverzekering je juridische bijstand en worden de kosten van juridische procedures gedekt. Of het nu gaat om conflicten met een werkgever, een geschil over een aankoop of juridische problemen op de weg. Met deze verzekering ben je beschermd tegen hoge juridische kosten en krijg je toegang tot deskundige juridische hulp wanneer dat nodig is. Zo kun je met vertrouwen juridische stappen ondernemen zonder je zorgen te maken over de financiële consequenties.

Een rechtsbijstandverzekering is met name handig als je behoefte hebt aan juridische expertise, wanneer de financiële drempel normaal gezien te hoog zou zijn. Onze adviseurs helpen je graag bij het vinden van een rechtsbijstandverzekering die aansluit op jouw behoeften en persoonlijke situatie.

Contact

Wij zijn bij jou in de buurt

Contact

Als financieel adviseurs willen wij je helpen het financiële leven te leiden dat jij wilt. Zoek een vestiging bij jou in de buurt.

Rechtsbijstandverzekering afsluiten

Voor het afsluiten van een rechtsbijstandverzekering gaat een van onze persoonlijk adviseurs met je in gesprek. Samen bekijken we jouw persoonlijke situatie om tot een passende verzekering te komen. Wij verdiepen ons in jouw leven, zodat we de financiële zekerheid kunnen bieden die past bij de levensfase waarin jij je bevindt.

2020 08 13 51