Begrafenisverzekering

2020 06 20 12

Zeker van een waardig afscheid met een uitvaartverzekering

Een uitvaartverzekering, ook wel bekend als begrafenisverzekering, biedt financiële bescherming voor de lasten van een uitvaart. Denk hierbij aan de kosten van de rouwceremonie, de begrafenis of crematie en eventuele andere persoonlijke wensen. Met een op maat gemaakte uitvaartverzekering kun je de wensen voor het afscheid op voorhand vastleggen en worden de kosten van de uitvaart gedekt.

Het afsluiten van een uitvaartverzekering is een belangrijke stap om jezelf en je nabestaanden te beschermen tegen onverwachte financiële lasten in een emotioneel zware periode. Onze adviseurs helpen je graag bij het kiezen van een uitvaartverzekering die past bij jouw wensen en situatie.

Contact

Wij zijn bij jou in de buurt

Contact

Als financieel adviseurs willen wij je helpen het financiële leven te leiden dat jij wilt. Zoek een vestiging bij jou in de buurt.

Uitvaartverzekering afsluiten

Voor het afsluiten van een uitvaartverzekering gaat een van onze persoonlijk adviseurs met je in gesprek. Samen bekijken we jouw persoonlijke situatie om tot een passende verzekering te komen. Wij verdiepen ons in jouw leven, zodat we de financiële zekerheid kunnen bieden die past bij de levensfase waarin jij je bevindt.

2020 08 13 51
Text

Kosten uitvaartverzekering

De kosten van een uitvaartverzekering zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de gewenste dekking, jouw leeftijd, gezondheidstoestand en het type uitvaart dat je voor ogen hebt. Door de kosten vooraf in kaart te brengen en een passende uitvaartverzekering af te sluiten, zorg je voor gemoedsrust en financiële zekerheid voor jouw nabestaanden in een moeilijke tijd. Onze adviseurs helpen je graag bij het begrijpen van de kostenstructuur en het selecteren van een uitvaartverzekering die zowel financieel haalbaar als passend is voor jouw situatie.

Islamitische uitvaartverzekering

Volg je de Islamitische tradities, dan is er ook de mogelijkheid om een Islamitische uitvaartverzekering af te sluiten. Deze verzekering is specifiek ingericht voor de rituelen en voorschriften van een Islamitische begrafenis, waaronder een snelle begrafenis na overlijden. Een Islamitische uitvaartverzekering houdt rekening met de wensen van de overledene en voorziet in de kosten van een Islamitische uitvaart. Onze adviseurs helpen je graag bij het kiezen van een passende verzekering die aansluit bij jouw geloof en wensen.