Kosten hypotheekadviseur

2020 07 04 60

Wat kost een hypotheekadviseur?

De financiering voor jouw woning moet passen bij de levensfase waarin jij je bevindt. Een onafhankelijk hypotheekadviseur van Wij zijn er kan je hierin helpen. In een gratis oriëntatiegesprek maken we kennis met elkaar en brengen we jouw wensen en behoeften in kaart. Daarna begeleiden we je stap voor stap om tot de hypotheek te komen die het beste bij je past door jouw hypotheek(rente) te berekenen en mogelijke vragen te beantwoorden.

Uiteraard is het afhankelijk van het vraagstuk en de bijkomende werkzaamheden, maar de kosten voor een persoonlijk hypotheekadviseur liggen meestal tussen de € 1.500 en € 3.000 euro. Belangrijk om te weten is dat je de bemiddelingskosten voor een hypotheekadviseur zelf moet financieren en niet mee kunt nemen in je hypotheek. Een kleine meevaller is dat de kosten van een hypotheekadvies aftrekbaar zijn. De kosten die je maakt voor het advies over verzekeringen bij de hypotheek zijn echter niet aftrekbaar.

Persoonlijk advies

Wil je meer weten over Wij zijn er en de mogelijkheden? In een online oriëntatiegesprek maken we graag (gratis) kennis met elkaar. Zo leer jij jouw persoonlijk adviseur kennen en kunnen wij meedenken met jouw situatie. Samen bekijken we je opties en de mogelijke stappen in het hypotheek traject. De inschatting van de kosten van het hypotheek advies delen we vervolgens transparant met je. Zo weet jij vooraf waar je aan toe bent bij het hypotheektraject.

Contact
2020 06 16 17

Wij zijn bij jou in de buurt

Contact

Als financieel adviseurs willen wij je helpen het financiële leven te leiden dat jij wilt. Zoek een vestiging bij jou in de buurt.

Een passende hypotheek

Elke situatie kent een passende hypotheekvorm. Of je nu op het punt staat om je eerste huis te kopen of juist op zoek bent naar een tweede hypotheek voor een vakantiewoning. Voordat je een hypotheek kiest, is het handig om te weten wat de mogelijkheden zijn. Om tot de hypotheek te komen die het beste bij jou past, bekijken we je persoonlijke situatie, helpen we je bij het berekenen van jouw hypotheek(rente) en beantwoorden we mogelijke vragen.