Hypotheekofferte

Hypotheek header 03

Een hypotheekofferte aanvragen

Heb je een huis of een nieuwbouw woning op het oog en weet je inmiddels welke hypotheek je wilt? Dan vraag je samen met je hypotheekadviseur een offerte aan bij een hypotheekverstrekker. Na het aanleveren van de juiste gegevens zoals salarisstroken, werkgeversverklaring, taxatierapport en de koopovereenkomst, ontvang je een hypotheekofferte.

Een hypotheekofferte is een bindend aanbod waarin het financieringsbedrag, de hypotheekvorm, de looptijd en het rentepercentage staan. Na het ondertekenen van de offerte is deze, afhankelijk van de geldverstrekker, twee tot zeven maanden geldig. Voordat de offerte verloopt, moet je naar de notaris om de hypotheekakte te tekenen. De exacte passeerdatum kun je vinden in de hypotheekofferte die je ontvangen hebt van je geldverstrekker. Heb je een offerte ondertekend maar wil je deze later annuleren omdat bijvoorbeeld de rente daalt? Dan zitten daar mogelijk kosten aan verbonden. Vaak is dit 0,5 % of 1 % van de hypotheeksom of een vast bedrag rond de €500 a €750 euro. Onze erkende hypotheekadviseurs denken graag met je mee.

Persoonlijk advies

Wil je meer informatie over het ontvangen, ondertekenen of annuleren van een hypotheekofferte? Onze adviseur gaat graag persoonlijk met jou in gesprek om mee te denken met jouw situatie. Wij verdiepen ons in jouw leven, zodat we de financiële zekerheid kunnen bieden die past bij de levensfase waarin jij je bevindt. Bel ons voor een afspraak of laat ons jou terugbellen.

Contact
2020 06 29 20

Wij zijn bij jou in de buurt

Contact

Als financieel adviseurs willen wij je helpen het financiële leven te leiden dat jij wilt. Zoek een vestiging bij jou in de buurt.

Een passende hypotheek

Elke situatie kent een passende hypotheekvorm. Of je nu op het punt staat om je eerste huis te kopen of juist op zoek bent naar een tweede hypotheek voor een vakantiewoning. Voordat je een hypotheek kiest, is het handig om te weten wat de mogelijkheden zijn. Om tot de hypotheek te komen die het beste bij jou past, bekijken we je persoonlijke situatie, helpen we je bij het berekenen van jouw hypotheek(rente) en beantwoorden we mogelijke vragen.