Met het afsluiten van het serviceabonnement ben je ook in de toekomst verzekerd van financiële rust.

Wij doen jaarlijks een check of er een belangrijke wijziging in je leven is geweest of eraan zit te komen. Zo zorgen wij ervoor dat de verzekeringen, hypotheek en financiële producten up-to-date blijven en kunnen wij jou advies geven over kansen en risico's. Uiteraard staat jouw persoonlijk adviseur dagelijks klaar voor vragen.

Naast pro-actief-beheer houden wij ook jouw persoonlijk digitale dossier bij. In dit dossier worden alle relevante stukken opgeslagen die bij een aanvraag of wijziging van een verzekering, hypotheek of ander financieel product zijn gebruikt. Dit is bijvoorbeeld bij een schadeclaim of aanpassing van een hypotheek zeer regelmatig ten nut als bewijslast richting de bank of verzekeraar. Ook is het handig als je zelf een document mist. Uiteraard helpen wij je met schadeclaims, aanvragen en wijzigingen, communicatie met verzekeraars en vragen over jouw verzekeringen, hypotheek en financiële producten.

Bij schadeverzekeringen zoals een auto-, woonpakket- of reisverzekering ontvangen wij naast de abonnementsvergoeding een doorlopende vergoeding (provisie) vanuit de verzekeraar. Dit is gemiddeld 16% van de premie.

Voor complexe producten zoals een hypotheek, levens-, arbeidsongeschiktheids- of woonlastenverzekering ontvangen wij geen enkele beloning van de bank of verzekeraar. Het beheer van de complexe producten, het signaleren van risico's en het voorstellen van verbeteringen is opgenomen in het abonnement. Voor het afsluiten of wijzigen van een complex financieel product brengen wij een aparte vergoeding in rekening.

Heb je onze diensten niet langer nodig? Je kunt onze abonnementen dagelijks opzeggen. Wij helpen je dan ook met het onderbrengen van jouw financiële producten bij een aanbieder of andere adviseur.