De bank waar je nog gewoon naar binnen loopt

Regiobank

Bij Asbroek vind je een bank in de buurt waar je binnen kunt lopen voor al je vragen en persoonlijk advies. Bij ons zijn al jouw bankzaken voor betalen en sparen in professionele en vertrouwde handen. Geldzaken regelen zoals jij dat graag wilt. Online of gewoon ouderwets geld storten of opnemen aan de balie, het kan bij ons allemaal!

RegioBank. Uw bank dichtbij.

Als Zelfstandig Adviseur van RegioBank bieden wij alle moderne bankproducten, met de luxe van onze RegioBank adviseur. Zij staan altijd voor je klaar om te helpen bij jouw bankzaken. Een kantoor om de hoek, met een adviseur die je kent.

Online en offline bankieren

Bij RegioBank ben je overal op de hoogte van jouw bankzaken dankzij online bankieren. Thuis via internet of onderweg via de Mobiel Bankieren App. Je kunt natuurlijk ook nog steeds kiezen voor offline bankieren. Kom langs op een van onze kantoren, onze RegioBank adviseurs helpen je graag.

Jeugd

Leer je kind stap voor stap met geld omgaan. JongWijs is een speciaal pakket waarmee je je kind kunt leren wat goed sparen en verstandig uitgeven is. Ook krijg je van RegioBank voor jezelf en voor je kind praktische tips die passen bij de leeftijd van je kind.

Sparen voor je (klein)kind

Dankzij Zilvervloot wordt sparen voor je kind beloond. Terwijl je kind opgroeit, zet je een mooi bedrag opzij. Naast de variabele rente krijgt je kind een bonus over de inleg van 1% per volledig spaarjaar. Met een maximum van 10%.

Overstappen naar RegioBank

Open een nieuwe rekening en vraag onze overstapservice aan die jou helpt alles over te zetten naar jouw nieuwe rekening.

Wij zijn bij jou in de buurt

Plan een adviesgesprek bij Asbroek

  • Gratis oriĆ«ntatiegesprek
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Een hypotheek passend bij jouw levensfase
  • Vergelijken onafhankelijk 25 hypotheekverstrekkers